PASIUNE ȘI INOVAȚIE

Firma noastră îşi are originile în anii ’98. Am început de la o agenţie de publicitate mică, a urmat o masă de serigrafie, un tampograf semiautomat, muncă din greu din partea tuturor celor care astăzi poartă in suflet cu drag marca POLIPROD si am devenit ceea ce suntem astazi: un partener de afaceri pe care va puteti baza.

Ai nenumărate motive de colaborare!

Servicii de calitate

Împreună cu noi veți descoperi o colaborare pentru excelenta, creativitatea unei echipe experimentate și idei proaspete pentru a aduce valoare rezultatului final!

POLIPROD SERV a traversat acești ani în mare parte tocmai datorită bunelor relații profesionale stabilite cu firmele private către care s-au mobilizat energiile noastre creatoare.

Echipamente performante

În spatele acestor bilanturi rămâne munca din greu, spiritul inovator şi mărirea de la an la an a bazei tehnologice de care dispunem prin achizitia unor echipamente performante care ne permit, alaturi de echipa POLIPROD SERV sa ne angajam in proiecte noi, de succes.

Datorita echipamentelor de care dispunem, va putem oferi o gama vasta de servicii de productie publicitara!

O firmă de top

În mai mult de 25 ani de proiectare și producție am câștigat o vastă experiență în realizarea unei palete largi de produse conforme cu cerințele și necesitățile specifice fiecărui client ce a apelat la serviciile noastre.

În toți acești ani, POLIPROD SERV a reușit să pătrundă în topul companiilor de creație și producție publicitară din zona Galați și Brăila prin numărul din ce in ce mai mare de colaboratori, atât persoane juridice cât și persoane fizice.